Esports Futbol 25/05/2022

Catalunya celebra el retorn als terrenys de joc golejant Jamaica (6-0)

Deulofeu, amb un 'hat trick', Bartra, Jutglà i Puado són els anotadors d'un duel on la quadribarrada no ha tingut oposició

Jutglà i Puado, golejadors en el partit entre Catalunya i Jamaica

El Catalunya-Jamaica s'havia de disputar a finals de març del 2020, però es va haver de suspendre per la irrupció del coronavirus. Dos anys més tard, i amb la pandèmia en una fase ben diferent, els dos equips s'han pogut veure finalment les cares a la gespa de Montilivi. Un matx en què la quadribarrada ha sigut clarament superior i ha golejat per 6 a 0.

Era el primer partit de la selecció catalana des d'abans del covid. "És una sort que hàgim pogut mantenir el contracte i disputar aquest enfrontament contra un equip que competeix, com Jamaica", deia el seleccionador Gerard López a la prèvia. En realitat, però, el partit només ha tingut un únic dominador, com ha quedat demostrat en la primera jugada, en què la defensa de Jamaica ha comès un error infantil i ha regalat una pilota a Deulofeu, que ha obert el marcador al minut 2.

Deulofeu, amb un hat trick, ha sigut el gran protagonista d'un partit en què, tot i el retorn de la selecció, faltaven alguns dels jugadors de referència. Especialment, els blaugranes: Sergi Roberto i Piqué, per lesió, i Busquets i Jordi Alba perquè eren a Sidney amb l'expedició blaugrana.

Amb 6.124 espectadors a les graderies, el partit ha arribat al descans amb 4-0, gràcies als tres gols de Deulofeu i a la diana de Marc Bartra, que ha actuat de capità. A la represa, Ferran Jutglà i Javi Puado han fet el cinquè i sisè, respectivament.