Copa del Rei
Esports Futbol 16/10/2012

El CE Sabadell jugarà de rosa per sensibilitzar en la lluita contra el càncer de mama

El club vallesà es passa al rosa aquest dimecres a la Nova Creu Alta, pel partit de Copa contra el Còrdova (21h, Esport3). A les 20.45 hores, el Prat rep el Llagostera

Ara
1 min
La tercera samarreta del CE Sabadell, amb una creu rosa al pit

BarcelonaEl Sabadell jugarà el partit de Copa del Rei contra el Còrdova (21h, Esport3) a la Nova Creu Alta amb la tercera equipació, que inclou la franja rosa, en el marc de la campanya de sensibilització contra el càncer de mama que el club està desenvolupant des de fa uns dies. Aquesta campanya té l'objectiu de sensibilitzar la població per la prevenció d'aquesta malaltia.

Cada dia es diagnostiquen uns 80 casos en el conjunt de l'estat, i uns 5.300 a l'any. En la lluita contra el càncer de mama la conscienciació, la prevenció, la solidaritat, la mobilització és clau, i per aquest motiu tot el CE Sabadell vestirà de rosa fins al 19 d'octubre, dia mundial del càncer de mama. El club fa una crida a tota l'afició per donar suport a aquesta campanya i anima a tothom a anar a la Nova Creu Alta vestit de rosa.

A més del Sabadell, aquest dimecres al vespre els altres dos catalans que segueixen vius a la Copa del Rei també jugaran el seu partit. El Prat rebrà el Llagostera al Sagnier a les 20.45 hores. Qui guanyi, s'enfrontarà a la següent ronda a un equip de Primera Divisió que jugui competició europea, ja que els dos són clubs de Segona Divisió B.

stats