Champions League
Esports Futbol 22/10/2013

Celtic i Ajax lluitaran per la primera victòria a la Champions

Cap dels dos equips ha guanyat cap partit de la competició europea i buscaran el primer triomf (20.45 hores) per mantenir les seves opcions de passar a vuitens

Ara
2 min
Lasse Schöne, durant un partit de la lliga holandesa / AJAX.NL

BarcelonaEn l'altre partit del grup H de la Champions League, el Celtic de Glasgow i l'Ajax s'enfronten aquest dimarts (20.45 hores) a Celtic Park amb l'objectiu de sumar la primera victòria a la màxima competició europea, ja que cap dels dos conjunts ha aconseguit superar ni al Barça ni tampoc al Milan.

D'una banda, el conjunt escocès confia en les seves opcions com a local per fer-se amb els primers punts del curs després de perdre contra els italians per 2-0 i contra els blaugrana per 0-1. De fet, el gran partit que va completar el Celtic davant del combinat culer fa tres setmanes encoratja molt a l'afició blanc-i-verda per creure en les possibilitats del seu equip, que, d'altra banda, és el líder de la Lliga escocesa amb quatre punts més que l'Inverness tot i haver guanyat només dos dels cinc últims partits.

Tot i això, el tècnic Neil Leonnon no podrà comptar amb Scott Brown, sancionat per la targeta vermella que va veure la jornada anterior, ni tampoc amb Kris Commons, que es va lesionar al bíceps femoral aquest dissabte durant el partit de lliga contra l'Hibernian.

Per la seva banda, l'Ajax de Frank de Boer es presenta al xoc després de perdre contra el Barça a la primera jornada (4-0) i d'empatar a la segona contra el Milan (1-1), uns resultats que el mantenen com a tercer del grup H amb un punt de sis possibles. Amb tot, el quart classificat de l'Eredivisie no podrà alinear ni a Bojan Krkic ni tampoc a Duarte, tot i que recupera a Niklas Moisander, que ja s'ha recuperat de la seva lesió de genoll. La victòria de qualsevol dels dos equips podria donar-los vida per seguir creient en les seves possibilitats de passar a vuitens de final.

stats