Futbol
Esports Futbol 22/04/2015

Chicharito dóna al Madrid l'agònica classificació a semifinals davant l'Atlètic (1-0)

El mexicà desfà l'empat sense gols al minut 87, després de rematar una gran jugada de Cristiano Ronaldo i James, quan els matalassers jugaven amb un jugador menys per l'expulsió d'Arda Turan

N.a.
Chicharito intenta rematar davant Juanfran / JUANJO MARTIN / EFE

BarcelonaFins al minut 87 ha semblat que el Reial Madrid tornaria a estavellar-se contra Oblak i el mur de l’Atlètic en la tornada dels quarts de final de la Champions, però ha aparegut Chicharito Hernández per rematar a gol una gran acció entre CristianoRonaldo i James Rodríguez. El mexicà, sense protagonisme durant la temporada i relegat a una suplència infinita, ha sigut el gran heroi d’una agònica victòria blanca al SantiagoBernabéu (1-0), després d’un partit marcat pel respecte i la por a perdre.

La prudència dels locals, que volien evitar un gol matalasser que els compliqués la classificació, ha abaixat el ritme de joc respecte al duel d’anada. Les baixes (de Modric, Benzema i Bale per lesió, més Marcelo per sanció) havien minvat el quadre madridista, però tot i així, els de Simeone tampoc han pogut fer gaire més que defensar-se. L’expulsió per doble amonestació d’Arda Turan a falta d’un quart d’hora, per una planxa sobre Ramos, ha acabat d’exagerar el guió d’un partit que el campió europeu hauria pogut resoldre molt abans.