Espanyol
Esports Futbol 20/04/2015

Collet prioritza que l'Espanyol vagi a Europa a fer "mal" al Barça en el derbi

El president de l'Espanyol es fixa en els "propis objectius" del club blanc-i-blau i admet que tant li fa qui guanyi o perdi la Lliga

Efe
1 min
Andreu Subies, Gerard Esteva i Joan Collet, a l'acte de reivindicació de l'esport català / PERE TORDERA

BarcelonaEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha assegurat aquest dilluns que l'objectiu més immediat del club és lluitar per la setena plaça, que podria donar accés a disputar l'Europa League, i no perjudicar el Barça en la seva lluita pel títol en el derbi d'aquest dissabte al Power 8 Stadium. "El nostre primer al·licient és anar a Europa. Ara mateix no li dono cap importància a qui guanyi o perdi la Lliga o si hem fet més o menys mal al Barça, si és que tenim la sort de guanyar", ha comentat el mandatari blanc-i-blau en declaracions a RAC1.

Collet ha insistit que l'Espanyol té els seus propis objectius fins al final de temporada. "Hem de lluitar pel que és nostre i això és retallar punts al Màlaga. Passa per guanyar dissabte", ha asseverat. El conjunt andalús és setè en la classificació, quatre punts per damunt del club blanc-i-blau.

Collet s'ha mostrat il·lusionat amb vista al derbi: "Hem fet bons partits aquest any al Power 8 Stadium i això fa que ens sentim optimistes. Diria que estem en el millor moment dels últims anys, però si et despistes el Barça te'n marca tres".

stats