SUPERCOPA

La ressaca de la Supercopa

Competició expedienta Mourinho, que podria ser sancionat amb fins a 12 partits i una multa

El jutge únic ha decidit obrir expedient a Mourinho per infracció greu, i a Tito Vilanova, que serà expedientat per infracció "lleu" i també pot ser sancionat

Competició ha decidit obrir expedient al tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, i al segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, pels incidents que es van viure durant el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Camp Nou. La Cadena Cope ha avançat aquesta informació.

Competició ha obert un expedient a Mourinho per infracció greu i, al segon de Guardiola, per infracció lleu. Els dos clubs ja han rebut la notificació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Segons el comunicat de la RFEF, un cop "examinades les imatges sobre les conductes dels tècnics del Reial Madrid  C. F. i del F. C. Barcelona" , el Comitè de Competició acorda i ncoar un procediment disciplinari extraordinari a Mourinho , per  " una conducta que, en aquest moment i amb caràcter simplement indiciari , podria resultar infracció al que disposa l'article 98 i / o en l'article 100 del Codi disciplinari de la RFEF ". L'article 98 parla d'agressions sense causar lesions i pot significar una sanció d'entre 4 i 12 partits. L'article 100 parla de "conductes contràries al bon ordre esportiu" i pot significar una sanció d'entre 4 o 10 partits i una multa d'entre 602 i 3.006 euros.

En el cas de Vilanova, se li aplica l'article 111 i/o 122, referents a "amonestacions durant els partits" o "conductes contraries al bon ordre esportiu". Podria ser sancionat amb entre 1 i 4 partits, i fins a 602 euros de multa.

D'altra banda, s'ha decidit sancionar amb un partit David Villa, Özil i Marcelo. Aquest castig s'haurà de complir en la següent edició de la Supercopa d'Espanya.