ESPANYOL
Esports Futbol 21/08/2011

Condal: "Osvaldo ha demostrat que vol marxar, no val la pena anar en contra de la voluntat del jugador"

El president de l'Espanyol diu al programa 'Hat-trick Espanyol' d'Esport 3 que segurament la marxa d'Osvaldo es farà efectiva aquest dilluns

Redacció
1 min
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, al costat del president de l'Espanyol, Ramon Condal, a la llotja de Cornellà-El Prat.

BarcelonaEl president de l'Espanyol, Ramon Condal, ha reconegut en una entrevista al programa Hat-trick Espanyol d'Esport 3 que Osvaldo està més fora que dins del club. "Osvaldo ha demostrat que vol marxar, no val la pena anar en contra de la voluntat del jugador", ha dit Condal, que ha afirmat que només falta l'OK del consell per fer oficial el traspàs del davanter al Roma.

"Podria ser que en unes hores es tanqués. Busquem la garantia total del pagament, perquè aquest és el problema", ha explicat Condal, reconeixent que potser aquest dilluns es tancarà l'acord per uns 15 milions d'euros fixos més tres de variables.

Pel que fa al substitut d'Osvaldo, el president de l'Espanyol ha explicat: "Està treballant la secretaria tècnica. Pot ser viable l'arribada d'un jugador. Pochettino és qui té la paraula, si li fa falta o no li fa falta".

stats