Segona B
Esports Futbol 24/05/2014

El Cornellà es juga l'ascens a Segona B davant l'Izarra

L'Europa, la Montanyesa i el Terrassa juguen els partits de tornada dels seus partits de play-off

Ara
1 min

BarcelonaAquest diumenge es disputen els partits de tornada d'ascens a Segona B. El Cornellà, campió del grup 5 de Tercera Divisió, podria pujar matemàticament de categoria si guanya a casa contra l'Izarra (19.45 h). El resultat del partit d'anada va ser d'1-1. L'equip del Baix Llobregat va aguantar amb 10 homes el partit d'anada i tindrà la baixa d'Iñigo, el porter expulsat a l'anada.

L'Europa, la Montanyesa i el Terrassa, per la seva banda, tenen opcions de jugar una segona eliminatòria per aconseguir l'ascens si guanyen els seus respectius encreuaments aquest diumenge. L'Europa visita Navarra per defensar el triomf aconseguit al Nou Sardenya en el partit d'anada per 1-0. L'equip de la Vila de Gràcia estarà acompanyat per més de 100 europeistes. El partit es juga a les 18 h. A la mateixa hora,a nou Barris, la Montanyesa vol fer un nou pas cap a l'ascens. L'equip barceloní ja va guanyar el partit d'anada a Paterna per 1-2.

També a les sis de la tarda, el Terrassa necessitarà una miracle al camp del Linarés andalús, ja que va perdre el partit d'anada per 0-1 a l'Olímpic.

stats