Copa del Rei
Esports Futbol 28/11/2012

El Llevant goleja el Melilla i es classifica per als vuitens de final de la Copa del Rei (4-1)

L'equip valencià ha certificat la remuntada gràcies als tres gols que ha aconseguit a la segona meitat

Els futbolistes del Llevant celebren un gol contra el Melilla

ValènciaEl Llevant ha golejat el Melilla (4-1) i ha aconseguit remuntar l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei. L'equip valencià, que va perdre a l'anada per la mínima, ha certificat la victòria gràcies als tres gols que ha aconseguit fer a la segona meitat.

Nikos ha avançat els locals al minut 25, però el Melilla ha reaccionat i ha empatat el partit gràcies a un gol de Chota (minut 27). El Llevant ha sentenciat l'eliminatòria a la segona part, quan ha aconseguit tres gols: Roger (minut 62), Míchel (75) i Iborra (85).

El rival del Llevant a vuitens de final serà el guanyador de l'eliminatòria entre el Granada i el Saragossa, que juguen aquest dijous.