Lliga de Campions
Esports Futbol 07/11/2012

El BATE Borissov cau a Mestalla (4-2)

El València arribarà a les dues últimes jornades de la fase de grups de la Lliga de Campions empatat a 9 punts amb el Bayern Munic, que ha golejat el Lilla (6-1)

Els jugadors del València celebren el gol de Jonas

BarcelonaEl València s'ha desfet del BATE Borissov (4-2) i arribarà a les dues últimes jornades de la fase de grups de la Lliga de Campions empatat a 9 punts amb el Bayern Munic. L'equip alemany ha golejat el Lilla (6-1).

El primer gol local ha arribat al minut 26, quan Jonas ha sabut aprofitar una bona passada de Gago. Tres minuts més tard, al 29, Roberto Soldado ha marcat des del punt de penal. El davanter ha dedicat el gol al seu avi, que va morir fa uns dies. L'equip que entrena Mauricio Pellegrino ha arribat al descans amb una renda de dos gols.

El tercer gol del València ha arribat al cap de cinc minuts de començar la segona meitat (minut 51), quan Feghouli ha definit amb talent per superar Gorbunov. Quan el partit semblava sentenciat, els futbolistes locals s'han relaxat i Renan Bressan ha retallat la renda (minut 53).

L'equip valencià ha sabut controlar la pilota en la recta final del partit i evitar qualsevol ensurt contra un BATE Borissov que no ha demostrat el mateix nivell exhibit a Munic. Tot i això, el conjunt visitant ha marcat gràcies a Mozolevski (minut 83) i li ha donat emoció als últims minuts del partit. Almenys fins que Feghouli (minut 86) ha anotat el quart gol dels locals.

El València rebrà el Bayern de Munic a Mestalla el dimarts 20 de novembre.