Esports Futbol 22/06/2014

El Leganés trenca el somni de l'Hospitalet (1-1)

L'equip riberenc continuarà jugant a Segona B la pròxima temporada

Imatge del partit d'anada entre el Leganés i l'Hospi / DEPORTIVOLEGANES.COM

BarcelonaL'Hospitalet ha empatat 1-1 contra el Leganés a la Feixa Llarga i no ha pogut capgirar la tercera i última eliminatòria d'ascens a Segona Divisió A. El resultat del partit d'anada al Butarque va ser d'1-0. El conjunt riberenc continuarà jugant a Segona B la pròxima temporada.

L'Hospi ha comptat amb les millors ocasions durant la primera part, de les botes d'Ariday i Iván Salvador, però han estat suficients per superar la porteria de Queco. L'equip català ha portat la iniciativa durant els primers 45 minuts, però una acció desafortunada abans del descans ha canviat el panorama.

Un servei de banda del conjunt madrileny, seguit d'un cop de cap enrere, ha permès a Carlos Álvarez anotar una xilena perfecta (minut 47, 0-1). Una gerra d'aigua freda, un gol inversemblant que ha deixat en silenci la Feixa Llarga.

A l'inici de la segona part, Ariday ha fet reviure les esperances als riberencs amb un penal convertit al minut 51 (1-1). Però durant la resta de minuts, l'Hospi ha estat incapaç d'avançar-se en el marcador malgrat l'esforç i l'actitud que han mostrat.