Segona Divisió
Esports Futbol 22/03/2014

El Barça B ratifica el seu bon estat de forma amb una remuntada davant l'Alabès (2-1)

Un golàs de Denis Suárez ha donat el triomf als d'Eusebio Sacristán al minut 84

Marta Campderrós
Ilie, en una jugada del partit contra l'Alabès

BarcelonaEl Barça B ha guanyat (2-1) aquest dissabte al Miniestadi, després de remuntar un gol en contra davant l'Alabès. Amb aquest triomf, el conjunt d'Eusebio Sacristán evidencia el seu bon estat de forma després de quatre partits sense perdre.

La primera oportunitat clara del filial blaugrana ha arribat després d'un xut d'Adama Traoré al minut 20, però Goitia ha rebutjat fora de porteria. Dos minuts més tard, el mateix Adama ha gaudit d'una altra ocasió gràcies a una excel·lent passada de Sandro al segon pal, però no ha pogut rematar la pilota.

L'Alabès, per la seva banda, també ha creat accions de perill i ha pogut obrir el marcador al minut 30, quan Raúl, sol davant Masip, ha perdonat una bona jugada de combinació de l'equip que entrena Juan Carlos Mandiá. Tot i les ocasions de gol per part dels dos conjunts, el marcador ha continuat sense bellugar-se fins a la segona part (0-0).

Després del descans, Stevanovic ha tret suc d'una jugada desafortunada en defensa del Barça i ha avançat l'Alabès (minut 59). Els jugadors d'Eusebio Sacristán, però, no han abaixat els braços i Sandro, amb el cap, ha equilibrat de nou l'electrònic al minut 69.

Denis Suárez ha posat dempeus el públic del Miniestadi després de protagonitzar la jugada del partit, que ha acabat en golàs (minut 84). El de Pontevedra ha signat la remuntada culer amb una jugada que ha iniciat al mig del camp i ell mateix ha definit davant la porteria rival després de sobrepassar la defensa de l'Alabès. Al final, 2-1.