Espanyol
Esports Futbol 20/12/2012

L'Espanyol supera el Deportivo i abandona les posicions de descens (2-0)

L'equip blanc-i-blau es manté sense perdre des que Javier Aguirre va arribar a la banqueta i suma tres punts gràcies als gols de Simao i Stuani

Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol de Simao

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha superat el Deportivo (2-0), es manté sense perdre des que Javier Aguirre va arribar a la banqueta (tres empats i un triomf) i abandona les posicions de descens. L'equip blanc-i-blau ha sumat el seu quinzè punt de la temporada a Cornellà-El Prat, on tan sols han presenciat el partit 15.280 espectadors.

L'equip local, que abans de començar el partit ha tingut un bonic record per a Tiro Vilanova, s'ha avançat al marcador gràcies a un gol de Simao (minut 30). Una vegada aconseguit l'avantatge al marcador, l'Espanyol s'ha dedicat a evitar riscos i a intentar mantenir la porteria a zero contra el cuer de Primera Divisió.

Javier Aguirre ha aprofitat el descans per donar entrada Raúl Baena, que ha ocupat el lloc de Víctor Sánchez. L'Espanyol no ha acabat de controlar el partit, però el Deportivo no ha pogut empatar.

Tot i algun ensurt, l'equip visitant no ha marcat en un partit en què Stuani ha entrat per Wakaso. Precisament el davanter uruguaià ha aconseguit el gol de la tranquil·litat al minut 88.