Copa del Rei
Esports Futbol 23/01/2013

El Reial Madrid empata a Mestalla (1-1) i espera rival a les semifinals de la Copa del Rei

Iker Casillas s'ha lesionat i l'equip blanc ha acabat amb dos jugadors menys per les expulsions de Coentrao i Di María

Cristiano Ronaldo, a Mestalla

ValènciaEl València s'ha refet de les últimes dues derrotes contra el Reial Madrid i ha empatat contra l'equip blanc (1-1), que ha fet bo el resultat del partit de l'anada i s'ha classificat per disputar les semifinals de la Copa del Rei contra el guanyador del duel entre el Barça i el Màlaga.

El Reial Madrid s'ha quedat sense Iker Casillas al minut 16 del partit, quan el porter s'ha retirat lesionat i José Mourinho s'ha vist obligat a recórrer a Adán. El València ha aprofitat el canvi per augmentar la seva pressió ofensiva, situació que ha aprofitat el rival per marcar un gol abans del descans. Benzema ha sentenciat l'eliminatòria a un minut del final.

La segona meitat ha començat amb sorpresa ja que els cinc minuts Coentrao ha estat expulsat en veure la segona groga. La jugada, unes mans del defensa, ha acabat amb una falta que Tino Costa ha utilitzat per igualar el marcador.

El València, equip que ha fet reaparèixer Sergio Canales, ha buscat el segon gol en una recta final del partit en què ha disposat de bones oportunitats per marcar. A dos minuts del final, Ángel di María ha estat expulsat i el Reial Madrid ha acabat amb nou futbolistes.