FUTBOL
Esports Futbol 11/02/2015

David Villa marca el primer gol de la història del New York City

L'exblaugrana marca el primer dels dos gols del seu equip en un amistós de pretemporada contra el St. Mirren, de la Premier League escocesa

Efe
1 min
David Villa celebra el gol contra el St. Mirren / NYCFC.COM

Nova YorkL'exblaugrana David Villa ha marcat aquest dimarts el primer gol de la història del New York City, que va batre el St. Mirren de la Premier League escocesa, per dos a zero en el seu primer partit de la seva gira de pretemporada. El màxim golejador de la selecció espanyola ha aprofitat un rebot de la defensa per rematar amb la cama esquerra i anotar el seu primer gol amb el club, que també és el primer gol de la història d'aquest nou equip de la Major Soccer League (MLS).

Villa, que és el capità de New York City, ha marcat el primer dels dos gols que han donat la victòria als seus i ha confirmat el seu lideratge en aquest nou projecte per al futbol als Estats Units. "Orgullós de marcar el primer gol en la història del New York City FC. Bona feina de tot l'equip. A seguir treballant dur!", ha afirmat el davanter al seu compte de Twitter.

Villa ha estat el flamant fitxatge del New York City, que ocupa a partir d'aquest any una de les places de la màxima competició nord-americana i és el primer equip de la MLS amb seu a la ciutat de Nova York. El Manchester City britànic i els New York Yankees són els propietaris de la nova franquícia, que disputarà els seus partits al Yankee Stadium del Bronx, ja que el New York Red Bulls juga habitualment en l'estat de Nova Jersey. El New York City jugarà diumenge davant el Broendby de la primera divisió danesa.

stats