Espanyol
Esports Futbol 22/05/2011

Iván de la Peña: "Em sento alliberat, espero no plorar més"

El migcampista de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet de l'homenatge que li va brindar ahir l'afició blanc-i-blava en el seu últim partit com a futbolista professional

Efe
1 min
Iván de la Peña, emocionat, amb els seus dos fills

BarcelonaIván de la Peña, migcampista de l'Espanyol, s'ha mostrat molt satisfet de l'homenatge que li va brindar ahir l'afició blanc-i-blava en el seu últim partit com a futbolista professional i ha agraït l'actitud de la grada, dels companys i del cos tècnic en l'emotiu comiat.

"Estic molt orgullós de pertànyer a aquest club. Ha estat espectacular el que ha passat, realment és molt bonic acomiadar-se en el terreny de joc. A més, tenia al costat la meva família. Em sento alliberat després d'aquest partit i espero no plorar més ara", ha fet broma el capità, que posa fi a nou anys com a jugador periquito.

El migcampista, de 35 anys, ha alabat la resta de l'equip: "És un plaer i un honor tenir a aquests futbolistes com a companys. Sempre portaré en el cor a tota la plantilla. També vull agrair al 'mister' que em donés l'oportunitat d'acomiadar-me. Em va dir que gaudís però els deu minuts se'm van fer curts".

Iván de la Peña ha fet una menció especial a l'afició blanc-i-blava, que el va ovacionar sonorament quan va saltar al camp en el minut 80 de partit entrant per Joan Verdú. "M'enduré tota la meva vida l'enorme afecte dels seguidors de l'Espanyol, m'he emocionat molt", ha confessat el càntabre.

Els seus problemes físics, amb tres lesions en una temporada en la qual ha disputat 42 minuts, feien impossible que seguís. "Ja m'agradaria, però cal dir prou. És dur quan arriba aquest moment, però un ha d'acceptar-lo". Finalment, el '9' espanyolista ha desitjat un enorme futur a l'entitat: "Aquest club ha de tirar endavant".

stats