Segona Divisió
Esports Futbol 01/12/2012

El Barça B, amb un Deulofeu en ratxa, visita el camp del Lugo

El filial blaugrana, sense Oier i Dongou, visita un equip que s'ha fet fort com a local malgrat perdre amb el Girona ara fa dues jornades

Efe
3 min
Gerard Deulofeu, en acció

BarcelonaEl Barcelona B intentarà derrotar el Lugo al seu estadi aprofitant l'amenaça d'un Gerard Deulofeu pletòric després de la seva exhibició contra el Racing de Santander (4-1) i unes xifres golejadores que el situen com el conjunt més golejador del campionat.

Els 32 gols a favor en aquestes quinze jornades són la principal força que ha impulsat l'equip d'Eusebio Sacristán, que tornarà a repetir pràcticament el mateix onze que en l'anterior jornada, amb alguns retocs, però amb el lideratge ofensiu de Deulofeu, que amb vuit dianes se situa només a un gol del màxim golejador de Segona Divisió. No obstant això, les estadístiques dels blaugranes són més irregulars com a visitants, amb tres victòries, quatre derrotes i amb prou feines onze gols a favor, un panorama que el Barcelona B intentarà millorar a l'estadi Ángel Carro.

Per aconseguir-ho, no hi seran Sergi Roberto, que va patir una contusió al bessó dret en el partit de Copa que va disputar amb el primer equip contra l'Alabès, mentre que també s'han quedat fora de la llista el davanter Jean Marie Dongou, baixa per una setmana per unes molèsties al glutis, i el central Sergi Gómez, amb febre els últims dies. El porter basc Oier Olazábal ha estat convocat una altra vegada amb el primer equip, per la qual cosa Jordi Masip serà titular per tercera setmana consecutiva sota pals; el jove lateral Alejandro Grimaldo, per la seva banda, ha superat l'esquinç al turmell esquerre que va patir davant el Racing i està totalment a disposició del tècnic.

Per la seva banda, el Club Deportivo Lugo, moralment reforçat pel seu empat a Vila-real, pretén tornar a tirar endavant el partit de demà contra el Barça "B" al fortí de l'Anxo Carro i reprendre el camí del triomf després de tres partits consecutius sense guanyar. L'equip de Quique Setién va perdre el seu últim partit a casa, contra el segon classificat de la Lliga Adelante, el Girona, en un partit en el qual va ser superior, però va recuperar l'autoestima a El Madrigal i ara espera rebre la difícil visita del filial del Barcelona.

El conjunt blanc-i-vermell, que només ha sumat un dels últims nou punts i que en té tres d'avantatge respecte als llocs de descens, està preparat tant per replegar-se i esperar el Barcelona B com per pressionar-lo a dalt, sempre amb la precaució de no deixar espais al rival, tal com va explicar el seu tècnic, Quique Setién.

"Possiblement, ells tindran més la pilota, perquè no és fàcil treure'ls-la, però tampoc passa res si és així. El que importa és que no et generin ocasions de perill", va apuntar el preparador del Lugo, que va destacar la velocitat i qualitat dels futbolistes blaugranes.

Setién no ha recuperat Héctor Font, baixa per una sinusitis les últimes setmanes, ni tampoc els argentins José María Belfortti i Mauro Quiroga, però sí que ha pogut convocar Fran Pérez, que ha superat una lesió muscular, i el bolivià Samuel Galindo, que es va perdre la cita de Vila-real per un cop en un ull.

Alineacions probables:

Lugo: Yoel; De Guitza, Pavón, Víctor Marco, Manu; Seoane, Pita; Pablo Álvarez, Rubén Durán o Tonetto, Iago Díaz; i Oscar Díaz.

Barcelona "B": Masip; Patric, Lombán, Planas, Grimaldo; Ilie, Espinosa, Rafinha; Deulofeu, Luis Alberto i Lobato.

Àrbitre: Ocón Arráiz, del col·legi de la Rioja.

Camp: Anxo Carro.

Hora: dissabte, 18:00 hores.

stats