LIGA ADELANTE
Esports Futbol 20/12/2014

Duel de necessitats entre l'Albacete i el Llagostera

Els gironins busquen aquest diumnege (12.15 hores, 13 tv) encadenar dos triomfs seguits per primer cop aquesta temporada

Efe
1 min
Pitu, autor dels dos gols del Llagostera contra el Tenerife / UE LLAGOSTERA

LlagosteraL'Albacete, fanalet vermell de la competició, i el Llagostera mesuren forces aquest diumenge (12.15, 13 tv) en un duel d'equips necessitats que lluiten per evitar els llocs de descens. El Llagostera busca guanyar per acumular dues victòries seguides i intentar així sortir dels llocs de descens davant un rival directe en la lluita per la permanència. Els gironins van vèncer la setmana passada a casa la Ponferradina i esperen poder aconseguir dues victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada.

Per al partit de diumenge, el tècnic Lluis Carrillo recupera Diego Rivas sancionat la jornada anterior i manté les baixes d'Alcalá i Perea que segueixen lesionats. Diego Rivas és l'única novetat de la convocatòria.

Sobre els possibles canvis en el seu onze davant els manxecs, el tècnic del Llagostera ha mostrat la seva satisfacció per com s'ha entrenat el seu equip durant la setmana i ha assegurat que potser fa algun canvi respecte a l'onze que la setmana passada va superar la Ponferradina.

Luis César Sampedro, tècnic d'Albacete, ha valorat que un triomf davant el quadre gironí faria que l'Albacete sumés deu punts de quinze en cinc partits, "números a l'altura dels primers classificats", ha dit. Sampedro ha reconegut també que al seu equip li està faltant "punteria" en els últims partits però ha afirmat que aquest fet no és negatiu.

Alineacions probables:

Albacete: Dorronsoro, Antoñito, Gonzalo, Pulido, Miguel Núñez, Keko, Edu Ramos, Portu, Jorge Díaz, Cidoncha i César Díaz.

Llagostera: Moragón; Masó, Jorge, Valho, Pi, Jordi López, Diego Rivas, Tito, Pitu, Gila, Juanjo i Lleó.

Àrbitre: Pizarro Gómez.

Estadi: Carlos Belmonte.

Hora: 12.15 (13 tv)

stats