FUTBOL
Esports Futbol 03/06/2015

L'Elx garanteix el pagament del deute amb Hisenda i confia quedar-se a Primera Divisió

El club valencià diu que el recurs presentat és correcte i demanen prudència

Efe
1 min
Els jugadors de l'Elx aplaudeixen l'afició / ELCHECF.ES

MadridL'Elx no ha rebut cap notificació per part de la Lliga de Futbol Professional (LFP) en la qual se l'informi del seu descens administratiu després de la decisió del jutge únic del Social i aquest dimecres ha fet una roda de premsa per donar la seva versió del procés. Juan Anguix, president del club il·licità ha assegurat que s'ha garantit a Hisenda que cobrarà el 100% del deute i que confia que el conjunt seguirà a la Primera Divisió. "El pagament de tot el deute està garantit", ha afirmat Anguix.

Aquest dimarts de matinada, els programes radiofònics 'El Larguero' i 'El partido de les 12' van anunciar que dijous l'Elx seria descendit a Segona Divisió per l'incompliment de les obligacions econòmiques que han de complir tots els clubs. La notícia va crear un gran impacte en l'entorn del club il·licità i aficionats i penyistes ja han posat en marxa diverses iniciatives, sobretot a les xarxes socials, per mostrar el seu desacord i indignació amb el possible descens administratiu. El president ha explicat en aquest sentit que el club "no ha rebut cap notificació de la LFP"

Els dirigents del club demanen prudència als mitjans i segueixen mantenint que el recurs presentat després de l'obertura de l'expedient pels impagaments, revisat per una desena de despatxos jurídics, és correcte, encara que tenen la intenció d'oferir una roda de premsa per donar detalls de la situació.

L'única notificació que ha rebut l'Elx de part de la LFP en les últimes hores és la comunicació que l'Eibar també serà informat, després de personar-se en la causa com a acusació particular, de la decisió del jutge, segons han afegit aquestes mateixes fonts.

stats