PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/03/2012

Pochettino:"Si parles d'Europa et donen hòsties,i si no et diuen conformista"

El tècnic de l'Espanyol ha decidit no tornar a parlar d'Europa afirmant que "em centro a guanyar el Betis i que la victòria ens situï en el lloc que sigui".

Efe
1 min
Pochettino es desespera en el partit contra el Mallorca.

BarcelonaEl tècnic blanc-i-blau ha advertit avui del perill del conjunt bètic: "Ens trobarem amb un rival agressiu, dinàmic. Necessita sumar igual que nosaltres, i davant la seva afició voldran demostrar que són un equip amb força. L'estrès que tenen pot ser positiu perquè et fa estar en alerta".

L'hispanoargentí ha advertit que l'equip espanyolista no pot relaxar-se malgrat la bona dinàmica. "Sempre abans d'un partit tinc bones sensacions, però el secret és anar aquí sense pensar que portem dues victòries seguides. Tres punts ens donarien una confiança tremenda", ha apuntat.

El tècnic blanc-i-blau, que ha confessat que s'està plantejant "fer rotacions demà" al Benito Villamarín davant l'acumulació de partits, ha lamentat que el Betis "porti dos dies d'avantatge, hem tingut 48 hores menys que ells; és una cosa que no m'agrada, però ho he d'acceptar".

Finalment, Pochettino ha destacat el seu compatriota, el barcelonista Leo Messi, per la qualitat que està demostrant i els seus rècords golejadors: "Crec que els fets parlen per si sols. Les coses quan es fan bé sempre surten soles".

stats