Espanyol
Esports Futbol 26/09/2015

L'Espanyol visita Riazor amb l'objectiu de sumar el tercer triomf consecutiu

El conjunt blanc-i-blau juga aquest diumenge (16.00 h, Canal+ Liga 1) en un camp de grat record per a Sergio González, ja que hi va jugar nou temporades

Roger Requena
1 min
Caicedo serà una de les principals amenaces de l'Espanyol a La Corunya / RCD ESPANYOL

CornellàL'Espanyol viatja aquest dissabte a la Corunya, on jugarà aquest diumenge (16.00 h, Canal+ Liga 1) amb el repte d'aconseguir el tercer triomf consecutiu en Lliga, un objectiu que el club blanc-i-blau, sota les ordres de Sergio González, encara no ha assolit, ja que l'últim precedent va ser el febrer del 2013.

Els dos últims triomfs aconseguits contra la Reial Societat i el València han inflat l'optimisme d'un conjunt que ha capgirat la situació respecte a les derrotes amb el Vila-real i el Madrid, dos partits dels quals els blanc-i-blaus van sortir tocats moralment. La conjura de la plantilla i cos tècnic sembla que té els primers efectes, com demostra el sòlid triomf amb el València, el segon partit del curs en què els espanyolistes no van encaixar cap gol.

Els espanyolistes arriben a la cita en la setena posició, amb nou punts, un més que el Deportivo, que també ha guanyat en la jornada intersetmanal, en el seu cas, al camp del Betis. Els gallecs hauran disposat de dos dies menys per preparar aquest duel, ja que l'Espanyol va jugar dimarts a casa i ells van viatjar a Sevilla dijous.

Sergio González, que tornarà al camp on va jugar nou cursos, entre el 2001 i el 2010, intentarà sumar la seva primera victòria com a entrenador a Riazor, on l'any passat va empatar. No hi viatgen Arbilla, Sevilla, Montañés, Abraham, Ciani ni Raíllo. Mamadou, Rober i Fuentes són les principals novetats d'una convocatòria en què també hi ha Hernán Pérez, recuperat d'unes molèsties que ha tingut aquesta setmana.

stats