Espanyol
Esports 21/10/2013

L'Espanyol homenatja Dani Jarque amb una estàtua a la Ciutat Esportiva

Mig miler d'aficionats han assistit a l'acte

Efe
2 min
Estàtua de bronze dedicada a Dani Jarque

Sant Adrià de BesòsL'Espanyol ha homenatjat aquest dilluns Dani Jarque, futbolista blanc-i-blau mort el passat 8 d'agost del 2009, amb la col·locació d'una estàtua de bronze de l'etern capità a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, escenari dels entrenaments del primer equip i el planter.

En l'acte, al qual han assistit mig miler d'aficionats, també s'ha descobert una placa en honor seu. A més, just a l'entrada de les instal·lacions es pot llegir, en lletres de mida considerable, 'Ciutat Esportiva Dani Jarque', amb la qual cosa el bateig oficial queda completat.

El president de l'Espanyol, Joan Collet, s'ha mostrat emocionat: "No hi ha millor lloc que la Ciutat Esportiva perquè milers de nens l'honrin. És un jugador que es va formar aquí i és un orgull per a nosaltres. Això és el final d'un projecte merescut i important i teníem clar que havíem de fer-ho".

De tota manera, el màxim mandatari ha apuntat que el millor homenatge "és el record que l'afició té cada quinze dies a Cornellà-El Prat perquè és espontani -en referència als aplaudiments en el minut 21, el número del seu dorsal-, i després de quatre anys encara se'm posa la pell de gallina".

Màgic Díaz, representant de Jarque i amic de la seva família, ha assegurat que l'homenatge "és un orgull pel que representa la Ciutat Esportiva". "Dani està entre nosaltres encara que ens falti des de fa quatre anys. Vull aprofitar per donar un missatge als capitans, que sàpiguen el que implica portar el braçalet", ha afegit.

De fet, aquesta tarda els capitans del primer equip també han repartit braçalets amb el número 21 als seus homòlegs de les categories inferiors. Aquest esdeveniment es repetirà cada 20 d'octubre, sempre que l'agenda de partits ho permeti, data en la qual Dani Jarque va debutar a Primera Divisió.

stats