ESPANYOL
Esports Futbol 22/10/2019

L'Espanyol perd per lesió Calleri, Piatti i Puado

Piatti, amb un problema muscular a la cuixa esquerra, estarà sis setmanes de baixa

Ara
1 min
Pablo Piatti, en un entrenament a la ciutat esportiva de l'Espanyol

BarcelonaImportant contratemps per al nou projecte de l'Espanyol de Pablo Machín. A les dificultats esportives s'hi han de sumar ara els problemes físics de Jonathan Calleri, Pablo Piatti i Javi Puado.

L'entitat blanc-i-blava assenyala en un comunicat que els tres jugadors "es perdran els pròxims partits, després dels problemes físics que han patit en les últimes hores i que els obligaran a treballar de manera individualitzada al costat dels fisioterapeutes de l'equip".

D'una banda, Piatti va patir un problema muscular a la cuixa esquerra en l'entrenament de dissabte passat, i l'última exploració a què ha sigut sotmès ha confirmat una lesió al recte femoral proximal de la cama esquerra. El club estima el temps de baixa en "unes sis setmanes".

De l'altra, el seu compatriota, Jonathan Calleri, va acabar el partit davant el Vila-real amb molèsties, i s'espera que estigui de baixa entre dues i tres setmanes per una lesió de grau 1 al bíceps femoral. A més, tampoc estarà disponible per als pròxims deu dies Javi Puado. El jugador, format al planter blanc-i-blau, pateix un esquinç al turmell esquerre.

La bona notícia per als de Machín és que Melendo ja s'incorpora aquest dimarts a la feina amb la resta dels seus companys, després de perdre's el compromís de Lliga per una forta contusió a la zona sacre ilíaca dreta.

stats