ESPANYOL
Esports Futbol 30/07/2013

L'Espanyol presenta el davanter Pizzi i el central Sidnei

Jugaran cedits una temporada al conjunt blanc-i-blau, provinents del Benfica portuguès

Efe
1 min
Pizzi i Sidnei / RCDESPANYOL

BarcelonaL'Espanyol ha presentat dos nous fitxatges per a la temporada, el davanter portuguès Pizzi i el central brasiler Sidnei, tots dos procedents del Benfica portuguès, que jugaran cedits al club català la campanya 2013-2014.

Luis Miguel Afonso Fernandes, 'Pizzi', s'ha mostrat il·lusionat per aquesta nova etapa: "Espero millorar la temporada que vaig fer al Deportivo [el seu exequip]. Vull aportar el millor, treballar al màxim i ajudar l'Espanyol a complir els seus objectius".

El portuguès s'ha definit com un futbolista que va bé "en l'un contra un" i ha destacat la seva polivalència. "Puc jugar tant de mitja punta com a la banda", ha comentat. Pizzi ve per rellevar Joan Verdú, que ha acabat el contracte aquesta temporada amb l'Espanyol i ha fitxat per al Betis.

Sidnei Reche da Silva, per la seva banda, està "feliç de ser a l'Espanyol", i ha comentat que és un jugador "agressiu, amb habilitat en el joc aeri i fort enrere". El defensa arriba per reforçar la defensa després de l'adéu del hispanoargentí Juan Forlín i Jordi Amat, tots dos centrals.

stats