Espanyol
Esports Futbol 26/06/2014

Salva Sevilla: "Em deixaré la vida per l'escut de l'Espanyol"

El migcampista ha signat aquest dijous el seu contracte

Efe
1 min
Joan Collet i Salva Sevilla / RCD ESPANYOL

Cornellà de LlobregatDesprés de passar la revisió mèdica i signar el seu contracte, Salva Sevilla, nou fitxatge de l'Espanyol per a les pròximes tres temporades, ha estat presentat aquest dijous al Power8 Stadium. "Arribo en el millor moment de la meva carrera i ho demostraré, em sento jove", ha dit.

El futbolista, de 30 anys i procedent del Betis, ha assegurat que incorporar-se al conjunt blanc-i-blau és una gran oportunitat. "Tenim un bon bloc i jo tinc il·lusió per aportar el meu granet de sorra i fer una bona temporada. Ho donaré tot perquè el club aconsegueixi els seus objectius. Em deixaré la vida per l'escut", ha afegit.

Salva Sevilla ha insistit que amb la plantilla que disposa actualment l'Espanyol "segur que es pot fer quelcom il·lusionant". En aquest sentit, el migcampista espera no repetir la seva última temporada amb el Betis, ara a Segona: "No vull tornar a viure el que he passat aquí, he après molt".

A nivell personal, el d'Almeria s'ha definit com un futbolista amb habilitat per jugar per l'interior i crear superioritat. A més, ha destacat que, al marge de la mitjapunta, pot desenvolupar-se a la banda esquerra. "Aquí he actuat en molts partits, però jugaré on em demani el tècnic", ha apuntat.

stats