Espanyol

Abraham: "Per a molts de nosaltres, el de dimecres serà un partit històric"

El migcampista de l'Espanyol celebra el seu gol contra el Còrdova i recorda que "va ser una nit rodona" per a ell

Abraham González estava "molt feliç" per haver vist porteria contra el Còrdova, aconseguint, a més, el gol decisiu de la victòria. "Va ser una nit rodona, perfecta per a mi. No només pel gol, que era important per a mi, i pel moment en què m'arriba, a punt de ser pare. A més, va acabar donant la victòria", ha comentat en roda de premsa.

El migcampista admet que "el del Còrdova no va ser el millor partit" però recorda que, "quan estàs en ratxa, també és positiu per a l'equip veure que, quan no estàs fi, l'equip sap competir i sap patir".

En aquest sentit, la victòria els dóna "un puntet més de confiança" abans d'un partit en què la plantilla sap que "pot fer història. "Per a molts de nosaltres, el de dimecres serà un partit històric. Tenim moltes ganes", ha apuntat de cara a la tornada de semifinals.

Sobre el seu moment actual, Abraham ha deixat clar que sempre ha tingut confiança en les seves opcions al club. "Ara em centro en què aquesta situació d'ara s'allargui tant com es pugui", ha conclòs.

Més continguts de