Espanyol
Esports Futbol 06/11/2012

Arnau Baqué: "Les altres dues candidatures tenen una responsabilitat directa en la gestió del club"

L'advocat es desmarca de Joan Collet i Sergio Oliveró i presenta la seva proposta per presidir l'Espanyol

àlex Gozalbo
2 min
Arnau Baqué, durant la presentació

BarcelonaL'advocat Arnau Baqué, amb el carnet de soci número 12.023, ha presentat aquest dimarts el seu projecte per presidir l'Espanyol, una proposta que fa "per un exercici de responsabilitat, sanitat democràtica i espanyolisme". 'Cor blanc-i-blau' s'ha donat a conèixer en un acte al Complex Esportiu de l'Hospitalet Nord.

"Les altres dues candidatures, tant 'Genètica perica' de Sergio Oliveró, com 'Passió per l'Espanyol', de Joan Collet estan formades per membres que tenen una responsabilitat directa i molt important en la gestió del club. Tenen una quota de responsabilitat molt transcendent i, per tant, no representen el canvi que la gent estava demanant", ha assegurat Baqué.

El seu gran actiu, segons assegura, és representar "els valors dels aficionats". "L'objectiu és iniciar una etapa de canvi en un context de crisi institucional profunda a nivell econòmic, social i, sobretot, esportiu. Intentaré aportar-hi una perspectiva nova i una visió molt més propera al soci i aficionat, i em comprometo a defensar a ultrança els valors de solidaritat, respecte, lluita, coratge i valor que representa el club", ha explicat l''outsider' d'aquestes eleccions a presidir l'Espanyol.

Tot i que tan sols controla entre un 1,5 i un 2% de les accions del club, Arnau Baqué assegura que no pactarà amb cap altre candidat i que arribarà sol fins al final, ja que vol distanciar-se de les altres dues propostes a presidir l'Espanyol.

"Apostem per un vessant molt més professionalitzat, jove i dinàmic que ens permeti assolir tots aquells objectius als quals mai hauríem d'haver renunciat amb tanta facilitat i tornar a tothom el sentiment d'orgull i satisfacció de pertànyer a una històrica i centenària institució com la nostra", detalla Arnau Baqué, que comptarà amb un equip format per José Garcia Gonzalvo, David Vidal Martínez, Joan Rovira Boronat, Pere Castells Prat, Ramón Baqué Castells i Albert Muixí Solé.

stats