Espanyol
Esports Futbol 23/08/2012

Baena, Sergio García i Colotto evolucionen "molt favorablement"

Els tres jugadors de l'Espanyol es recuperen de les fractures als metatarsians del peu que van patir durant la pretemporada

Ara
1 min
Raúl Baena, amb crosses, encara recuperant-se de la lesió al peu RCDESPANYOL.CAT

BarcelonaRaúl Baena, Sergio García i Diego Colotto, tres jugadors de l'Espanyol que durant la pretemporada es van fer sengles fractures als metatarsians del peu, evolucionen "molt favorablement", segons ha informat el club blanc-i-blau. Els futbolistes van començar a entrenar-se al gimnàs ara fa tres dies, tot i que la recuperació encara s'allargarà diverses setmanes.

De tots tres, Sergio García és l'únic que encara manté el guix al peu dret, que encara seguirà portant uns dies més, mentre que Baena i Colotto ja poden desplaçar-se amb relativa comoditat, encara que amb l'ajuda de crosses. Tant Sergio com el defensa argentí van haver de ser intervinguts quirúrgicament per aquestes fractures.

Mentrestant, la resta de la plantilla ha dut a terme aquest dijous al matí una suau sessió de treball de recuperació, tant a la gespa com al gimnàs de la ciutat esportiva, per arribar tan bé com es pugui al partit contra el Saragossa d'aquest cap de setmana.

stats