Espanyol
Esports Futbol 03/02/2013

Baena: "Som conscients que encara queda molt i no hi ha res fet"

El migcampista de l'Espanyol diu que l'equip "sabia" que havia de convertir Cornellà-El Prat en un "fortí" i destaca el rol del nou entrenador en la reacció periquita

Efe
1 min
Raúl Baena, durant l'entrenament amb l'Espanyol / RCD ESPANYOL

Sant AdriàEl migcampista de l'espanyolista Raúl Baena ha assegurat que tot i la bona dinàmica de resultats de l'equip són conscients que "encara queda molt camí per recórrer, no hi ha res fet" i que tenen "ganes de continuar en aquesta línia i seguir sumant punts".

El futbolista ha destacat la fortalesa del bloc a casa després del nou triomf d'anit, contra el Llevant (3-2).

"Sabíem que havíem de fer un fortí de Cornellà-El Prat, que no se'ns podien escapar punts; sempre hem estat forts". El rol de l'entrenador, Javier Aguirre, ha estat clau: "És molt motivador, sap què dir perquè estiguem al cent per cent sempre".

Baena, d'altra banda, ha destacat el nivell del grup ahir davant el Llevant. "És el partit en què més possessió vam tenir, però cada trobada requereix una forma de joc i al final l'important és treure els punts. Ahir [dissabte] tocava tenir paciència i trobar buits i estem contents per com ens va sortir", ha afirmat.

De tota manera, l'andalús ha subratllat que aquesta bona dinàmica no és fruit de la casualitat: "Darrere d'això hi ha un treball i un compromís de tots els jugadors. L'entrenador ens dóna les pautes que cal seguir i ens diu com creu que podem encarar el partit. Després vam traslladar al camp les seves instruccions".

stats