ESPANYOL
Esports Futbol 08/05/2013

Cristian Álvarez, Mattioni i Simao es reincorporen als entrenaments amb el grup

Longo, operat recentment de l'espatla dreta, visita els seus companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Ara
1 min
Simao Sabrosa, durant un entrenament de la pretemporada

BarcelonaEls espanyolistes Cristian Álvarez, Mattioni i Simao s'han reincorporat aquest dimecres als entrenaments amb la resta del grup, tal com estava previst des de dilluns passat. Els tres jugadors han deixat enrere les molèsties que els han tingut de baixa durant les últimes setmanes, i han pogut completar la sessió amb normalitat.

El capità Cristian Álvarez es va lesionar en el transcurs del partit contra el Getafe del passat , i va haver de ser substituït per Kiko Casilla. El porter patia una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta. Per la seva banda, Simao també va acabar el partit contra el Getafe amb una sobrecàrrega muscular al soli de la cama esquerra i s'ha perdut les dues últimes jornades per precaució. Finalment, Mattioni, amb un microtrencament al soli de la cama esquerra des del partit contra el València, en què va haver de ser substituït, també ha superat els seus problemes físics.

El jove davanter italià, Samuele Longo, ha visitat als seus companys en l'entrenament d'aquest dimecres al matí. El jugador, que va ser intervingut quirúrgicament a meitat del mes d'abril a Milà per solucionar de forma definitiva una inestabilitat crònica a l'espatlla dreta, l'últim episodi de la qual va ser una luxació el passat 8 d'abril, encara llueix una protecció a l'espatlla danyada i haurà de seguir amb l'articulació totalment immobilitzada encara durant un parell de setmanes. El procés de recuperació s'estima en unes 8 setmanes.

stats