COPA DEL REI
Esports Futbol 02/12/2014

L'Espanyol encarrila els setzens de Copa contra l'Alabès (0-2)

Stuani marca els dos gols del partit disputat a Mendizorroza, el segon al minut 93

Christian Stuani protegeix una pilota davant d'un rival / ADRIAN RUIZ / EFE

BarcelonaSense Sergio García ni Víctor Sánchez, ni molts altres dels habituals titulars, l'Espanyol ha jugat a Mendizorroza, on ha deixat encarrilada l'eliminatòria de setzens de finals en superar 0 a 2 l'Alabès. Christian Stuani ha obert el marcador als 35 minuts de partit, un gol que ha permès a l'equip de Sergio González jugar còmode al darrere i cedir la iniciativa al conjunt local, on ha estat titular l'espanyolista Sergio Tejera. Al minut 93, Stuani ha repetit de cap.

L'Alabès s'ha bolcat sobre la porteria de Pau, porter aquesta nit sobre la gespa de Mendizorroza, però el conjunt blanc-i-blau ha pogut contenir el domini local. La bona notícia per als visitants, els més de 70 minuts que ha pogut sumar el mexicà Héctor Moreno, que necessita sumar minuts per recuperar el nivell de forma, després de la fractura de tíbia que va fer-se durant el Mundial.

El davanter uruguaià de l'Espanyol ha cedit a Felipe Mattioni una pilota interior que hauria pogut sentenciar l'eliminatòria, però un defensa rival s'ha anticipat i ha tapat la rematada forçada de l'espanyolista. Ha estat la millor ocasió en tot el segon temps del conjunt de Sergio González, que s'ha parapetat a la pròpia àrea per protegir l'avantatge parcial. Tot i això, en una falta lateral servida per Manu Lanzarote al minut 93, Stuani ha repetit i s'ha avançat a la defensa local per fer el definitiu 0 a 2 quan l'àrbitre estava a punt de xiular el final del partit d'anada dels setzens de Copa.