Espanyol

El president de l'Espanyol té clar que el pròxim '9' "ha de marcar les diferències"

El club blanc-i-blau busca un substitut per a Sergio García que s'ajusti a les necessitats dels tècnics i busca fórmules "imaginatives" per compensar la poca disponibilitat econòmica

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha afirmat en la tradicional mongetada d'Argentona que després de la marxa del davanter Sergio García a l'Al-Rayyan de Qatar, el club "té clar que el '9' ha de marcar les diferències", com s'ha parlat amb la direcció esportiva.

El mandatari blanc-i-blau ha reconegut que és molt complicat lligar un relleu de la mateixa qualitat que el golejador català: "És difícil, per no dir impossible, trobar algú que ens doni el que ens donava Sergio García, tant dins com fora del terreny de joc".
Tot i així, el dirigent ha insistit que no es tracta de trobar "un altre Sergio", sinó de trobar la peça que anhelen el director esportiu, Òscar Perarnau, i l'entrenador, Sergio González, per a la temporada que ve.

En aquest sentit, Collet s'ha mostrat optimista, malgrat la delicada situació econòmica del club: "No tenim tres o quatre milions i això vol dir que has de ser imaginatiu. Potser no pots pagar la fitxa a un davanter, però el busques d'una altra manera, com amb percentatges. Ho has d'intentar".

Econòmicament, el president ha avançat que el pressupost esportiu per a la 2015-16 "no baixarà". A més, l'entitat no té clar si el patrocinador Power8, al qual l'Espanyol ha demandat per impagament, serà a les samarretes. "No sé què passarà, però probablement quan es presentin no hi serà", ha dit.

D'altra banda, Joan Collet ha subratllat que el davanter Thievy Bifouma, cedit la temporada passada a l'Almeria, "ha de presentar-se aquí demà dilluns", dia en què està citada la plantilla per començar les revisions mèdiques i físiques. Tot apunta que el futur del futbolista és lluny de l'Espanyol.