Espanyol
Esports Futbol 01/04/2013

Colotto per una contusió al turmell i Víctor Álvarez amb molèsties al soli s'exerciten al marge

Ni el central ni el lateral esquerre haurien de tenir problemes per entrenar-se amb normalitat dimecres. Capdevila segueix treballant, també, a menor ritme que la resta de l'equip

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsDiego Colotto s'ha exercitat aquest dilluns al marge de la resta dels seus companys, per una contusió al turmell dret que es va produir diumenge en el partit contra la Reial Societat. En principi, dimecres ja hauria de treballar amb el grup.

D'altra banda, el lateral esquerre Víctor Álvarez, que va haver de ser substituït per lesió, també s'ha entrenat a menor ritme per molèsties al soli de la cama esquerra. Com en el cas de Colotto, els metges blanc-i-blaus creuen que durant la pròxima sessió ja s'exercitarà amb la mateixa intensitat que tota la plantilla.

Joan Capdevila, a més, segueix al marge per les molèsties al recte anterior de la cama esquerra que arrossega des de fa més d'una setmana i que el van impedir jugar contra els 'txuri-urdin'. Els metges de l'equip controlaran la seva evolució dia a dia per evitar una possible recaiguda.

Finalment, Javier Aguirre ha donat descans dimarts a la plantilla. L'Espanyol tornarà al treball dimecres en doble sessió a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. La primera serà a les 10.30 hores i la segona, a les 17.30. Els dos entrenaments seran, en principi, a porta oberta.

stats