Espanyol
Esports Futbol 31/03/2013

L'Espanyol i la Reial Societat es reparteixen els punts a Cornellà-El Prat (2-2)

Els catalans s'han avançat dues vegades a l'electrònic, però un mal rebuig de Kiko Casilla i un gol en pròpia porteria de Javi López han condemnat l'equip local

M. Molina
Joan Verdú lluita una pilota amb Zurutuza, durant l'Espanyol - Reial Societat

BarcelonaL'Espanyol i la Reial Societat s'han repartit els punts a Cornellà-El Prat (2-2). Els catalans s'han avançat dues vegades al marcador, amb gols de Sergio García i Stuani, però un mal refús de Kiko Casilla i un gol en pròpia porteria de Javi López han acabat condemnant els homes de Javier Aguirre. Un partit entretingut i amb ocasions a totes dues bandes –sobretot al segon temps.

L'Espanyol ha estat millor a la primera meitat, sobretot en la tasca de defensar i sortir a l'atac. La Reial Societat ha volgut controlar el partit però ha pecat de profunditat durant els primers 45 minuts.

El primer gol ha arribat al minut 9, quan Sergio García ha rematat una bona centrada de Simao al fons de la porteria. El gol reforçava l'aposta local, que semblava tenir el partit mínimament controlat. Tanmateix, Zurutuza ha pogut empatar en una acció molt plàstica al minut 23.

Després d'un refús amb els punys de Kiko Casilla, i sense porter, la pilota ha anat a la zona de tres quarts. I Zurutuza, sense deixar-la botar, ha posat el peu i ha enviat l'esfèrica al fons de la xarxa.

Els blanc-i-blaus no s'han immutat, han continuat jugant de la mateixa manera i, en una gran acció col·lectiva, Sergio García ha centrat perquè Stuani posés la punta de la bota i enviés la pilota al fons de la porteria. Amb 2-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, la Reial Societat ha fet un pas endavant i ha buscat amb més insistència el gol, i ha tingut ocasions per aconseguir-lo. Tanmateix, les bones actuacions de Kiko Casilla ho impedien. Fins que al minut 75, en una acció desafortunada, Griezmann ha controlat a l'espai i quan Javi López volia posar-se al seu camí, ha tocat la pilota amb la punta de la bota i l'ha enviat involuntàriament al fons de la porteria.

Després de l'empat, la Reial s'ha cregut que encara podia guanyar, mentre que l'Espanyol ha fet un pas enrere. Tot i això, els dos equips han arribat a jugar prop de la porteria, però ja no hi han hagut ocasions clares. Al final, 2 a 2.