Espanyol
Esports Futbol 23/11/2012

El Comitè d'Apel·lació desestima el recurs de l'Espanyol i manté les sancions a Sergio García i Héctor Moreno

El comitè considera que les proves presentades pel club blanc-i-blau són una "dèbil cortina de fum" i que cap dels arguments de l'entitat justifiquen els fets

Natalia Arroyo
1 min
Del Cerro Grande expulsa Sergio García després de les protestes dels jugadors de l'Espanyol

BarcelonaEl Comitè d'Apel·lació manté les sancions de quatre partits a Sergio García i de dos a Héctor Moreno i desestima el recurs presentat per l'Espanyol. En un comunicat, el Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol considera que malgrat els arguments presentats pel club, que creu que són "una dèbil cortina de fum", els jugadors "són mereixedors de les sancions".

"Les al·legacions de l'Espanyol se centren en intentar posar de manifest una relativa justificació d'uns fets que realment no es desvirtuen per les al·legacions, ni per les proves documentals i videogràfiques aportades". L'Espanyol, d'una banda, assegura que els jugadors no van dir el que van dir sinó "unes altres expressions", i de l'altra, situa la reacció dels futbolistes en un context "de discrepàncies i tensió". Tot i així, el comitè considera que "res justifica l'insult de Don Sergio García ni l'inapropiada expressió de desconsideració de Don Héctor Moreno".

A més dels quatre partits de sanció de Sergio García, l'insult costarà a l'Espanyol una multa accessòria al jugador de 3.005 euros i al club de 1.400 euros. En el cas d'Héctor Moreno, l'import serà de 600 euros per al futbolista, i 700 al club.

stats