Espanyol
Esports Futbol 21/11/2012

Sergio García, sancionat amb quatre partits i Héctor Moreno, amb dos

La sanció al davanter de Bompastor respon a l'article 94 del codi disciplinari, que recull les sancions per "insults, ofenses verbals o actituds injurioses", mentre que la del mexicà, a l'article 117, que parla "d'actituds de menyspreu o desconsideració cap als àrbitres"

Natalia Arroyo
1 min
Del Cerro Grande expulsa Sergio García després de les protestes dels jugadors de l'Espanyol

BarcelonaEl Comitè de Competició de la RFEF ha fet públiques les sancions de la jornada 12 i ha sancionat amb quatre partits Sergio García i, amb dos, Héctor Moreno, malgrat les al·legacions que va presentar l'Espanyol dimarts.

La sanció al davanter de Bompastor, que va dir "pocavergonya" a l'àrbitre Del Cerro Grande, respon a l'article 94 del codi disciplinari, que recull les sancions per "insults, ofenses verbals o actituds injurioses". La del mexicà, a l'article 117, que parla "d'actituds de menyspreu o desconsideració cap als àrbitres".

Tots dos jugadors van ser expulsats amb vermella directa per protestar un penal inexistent que va provocar la derrota de l'equip 2-1 a Mestalla contra el València.

A més, s'ha confirmat l'amonestació a Mauricio Pochettino per "penetrar, sortir o reintegrar-se al terreny de hoc sense autorització arbitral" i a Cristian Álvarez "per encarar-se contra un contrari sense arribar a l'insult ni a l'amenaça".

stats