PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/11/2012

Un penal inexistent condemna l'Espanyol a València (2-1)

Un gol de Soldado al 88' deixa l'Espanyol sense el premi de sumar. Del Cerro Grande, a més d'inventar-se el penal, ha acabat expulsant Moreno i Sergio García per protestar

Barrgán intenta robar-li la pilota a Wakaso

BarcelonaL'Espanyol ha sortir derrotat injustament de Mestalla després de perdre per 2-1 contra el València. Els de Mauricio Pochettino han començat amb dubtes i encaixant un gol al minut, 15, de Viera, però al minut 31, Samuele Longo, ha fet l'1-1. En el segon temps els locals han posat en problemes a Cristian Álvarez, i quan semblava que l'empat seria el resultat final, ha aparegut l'àrbitre.

Del Cerro Grande s'ha erigit com a protagonista després de xiular un penal per mans d'Héctor Moreno al minut 88. I és que el central mexicà tenia les mans enganxades al cos i l'àrbitre assistent ha decidit que era penal. Per acabar-ho d'adobar, el col·legiat ha expulsat Sergio García i Héctor Moreno per protestar el penal. Roberto Soldado no ha fallat i ha situat el 2-1 definitiu en el marcador. A l'inici de la jugada del penal, hi havia hagut una falta molt clara de Banega sobre Forlín.

La derrota deixa l'Espanyol com a últim classificat, amb un total de 9 punts. Tot i que la imatge de l'Espanyol ha estat molt bona, millor que en d'altres partits, els darrers cinc minuts l'han condemnat. L'errada de l'àrbitre ha fet que l'empat que estava a punt d'aconseguir se n'anés en orris. El punt que havia de volar cap a Cornellà-El Prat haurà d'esperar tot i haver-lo merescut. I és que la millora en el joc dels catalans, tot i no gaudir de grans ocasions de gol, ha acabat sense premi.