ESPANYOL
Esports Futbol 20/11/2012

L'Espanyol presenta al·legacions per les expulsions d'Héctor Moreno i Sergio García a Mestalla

El club blanc-i-blau argumenta que la reacció dels dos jugadors és producte de la injustícia que s'estava produint i espera que el Comitè de Competició no els sancioni

Ara
1 min
Del Cerro Grande expulsa Sergio García després de les protestes dels jugadors de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha presentat aquest dimarts al matí les al·legacions per les targetes vermelles que van veure Héctor Moreno i Sergio García durant el partit contra el València a Mestalla. El club blanc-i-blau ha enviat les al·legacions al Comitè de Competició acompanyades de proves videogràfiques.

El club explica que espera demostrar al Comitè que el penal xiulat pel col·legiat Del Cerro Grande a les acaballes del partit per mans d'Héctor Moreno és "un error d'apreciació", ja que "no existeixen les mans que van ser sancionades". El jugador blanc-i-blau va veure en aquell moment una targeta groga, però l'àrbitre el va expulsar posteriorment per protestar. Sergio García va ser expulsat per la mateixa raó.

L'Espanyol explica que "la reacció dels futbolistes és producte de la injustícia que s'estava produint i dels gestos espontanis que van tenir lloc entre els jugadors blanc-i-blaus". El club recorda que "tant Héctor Moreno com Sergio García han tingut sempre un comportament correcte en els terrenys de joc, per la qual cosa sol·licita que deixin sense sanció dues targetes vermelles".

stats