PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/11/2012

Sergio García, a l'àrbitre: "Ets un pocavergonya"

El davanter i el defensa Héctor Romero han estat expulsats per protestar a l'àrbitre assistent i a Del Cerro Grande després del penal inexistent que els han xiulat en contra

Del Cerro Grande expulsa Sergio García després de les protestes dels jugadors de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol, que ha perdut per 2-1 contra el València després de veure com l'àrbitre el perjudicava, ja coneix el per què de les expulsions de Sergio garcía i Héctor Moreno per protestar. El col·legiat, Del Cerro Grande, ha indicat a l'acta del partit els motius de les expulsions.

"Al minut 88 el jugador (9) Sergio Garcia De la Fuente va ser expulsat pel següent motiu: per dirigir-se a mi en els següents termes: "Ets un pocavergonya". Sobre Héctor Moreno ha dit el següent. "Al minut 88 el jugador (15) Héctor Moreno Herrera va ser expulsat pel següent motiu: per dirigir-se cap a l'assistent número dos, amb el seu dit índex tocant la seva templa repetidament i dient-li: "Estàs boig".

Això vol dir que el proper diumenge contra el Getafe, Sergio García i Héctor Moreno no podran disputar el partit.