Espanyol
Esports Futbol 25/09/2014

Cop d'oxigen per a l'Espanyol (2-0)

Sergio García obre la llauna ben entrat el segon temps i Stuani assegura el triomf a vuit minuts del final

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha pogut agafar aire en la cinquena jornada de Lliga, després de derrotar per 2-0 el Getafe en un partit força complet al Power8 Stadium. Els gols de Sergio García i Stuani insuflen oxigen al projecte de Sergio González, que segueix ajustant els esquemes per anar fent créixer el seu equip. El primer triomf permet els blanc-i-blaus situar-se ara amb cinc punts i deixar la zona vermella de la taula.

No ha sigut, però, un repte fàcil i, de fet, el conjunt blanc-i-blau ha hagut d'esperar al segon temps per celebrar els primers tres punts. Després d'un primer temps de més domini local, amb Sergio García fent lluir Guaita amb un remat de cap i diverses accions de perill després de serveis de córner, s'ha reprès el partit amb el Getafe més animat a l'atac.

L'empenta madrilenya ha obert un partit que, fins llavors, estava oferint ben poques ocasions de perill. Kiko Casilla, que amb prou feines havia hagut d'intervenir en l'últim sospir abans del descans, ha hagut de volar a la base del pal per evitar el 0-1.

Ha sigut llavors quan ha aparegut Sergio García, que ha rematat a gol una pilota dins l'àrea per fer l'1-0. El marcador ha animat a un Espanyol que s'estava sentint més segur que altres dies, sobretot gràcies al bon treball en la vigilància de Cañas per darrere de Víctor Sánchez. L'entrada de Stuani havia ajudat, a més, a guanyar poder en l'estratègia, un recurs que podia sentenciar el partit.

El cop d'aire definitiu ha arribat a vuit minuts del final, quan l'uruguaià, que havia substituït un Caicedo molt poc encertat, ha sentenciat amb el segon gol. Els últims minuts han sigut una resistència tranquil·la d'un Espanyol molt més madur que en les primeres jornades.