ESPANYOL
Esports Futbol 22/11/2012

Cristian Álvarez: "L'equip s'ha sentit una mica sol"

El capità de l'Espanyol comenta que ell i els seus companys han trobat a faltar més suport per part de tothom durant aquestes setmanes complicades per a l'equip

Efe
2 min
Colotto celebra amb Cristian Álvarez i Raül Rodríguez el gol i triomf a Anoeta

BarcelonaEl capità de l'Espanyol Cristian Álvarez ha confessat que en aquestes setmanes, amb les eleccions a la presidència del club que s'han celebrat, "l'equip s'ha sentit una mica sol". El porter ha afegit que el procés electoral és "comprensible" i ha recalcat que per al vestidor "és molt important que el club trobi equilibri i estabilitat".

En aquest sentit, ha apuntat que després del procés electoral d'aquestes últimes setmanes "el més important ara és, com s'està dient des de tots els estaments del club, la unió de tots". "És clau per tirar endavant aquesta temporada tot i que sabem que serà difícil", ha subratllat.

Cristian Álvarez ha mostrat la seva fe en el projecte. "Tinc molta confiança en l'equip i al cos tècnic, parlo en nom de tots els meus companys. Tal i com estem treballant els resultats han de començar a arribar i les coses s'han de redreçar. Volem tirar endavant i il·lusionar", ha comentat.

El porter, de tota manera, ha assegurat que l'equip s'ha d'aïllar de tot el que no sigui purament esportiu: "Hem de pensar en el futbol i en els entrenaments. No ens volem carregar massa de pressió però sí tenir un punt de consciència, personalitat i caràcter suficient per tirar endavant l'equip ", ha dit.

D'altra banda, el capità ha valorat la sanció de quatre partits al seu company Sergio García i de dos a Héctor Moreno: "Em sembla massa exagerada la sanció. No és fàcil estar a la pell dels àrbitres però estic convençut que els jugadors d'equips grans diuen més barbaritats i passa més desapercebut ", ha considerat

Dinar de germanor

D'altra banda, després de l'entrenament els jugadors del primer equip, així com els tècnic i el president Joan Collet, han dinat plegats a la Ciutat Esportiva. També hi ha assistit Ramon Condal, que ha aprofitat per acomiadar-se dels jugadors.

stats