Espanyol
Esports Futbol 17/02/2011

David García ja s'entrena amb la nova màscara protectora a mida

El lateral esquerre de l'Espanyol s'ha entrenat avui amb normalitat, usant la nova màscara protectora, necessària després de patir dijous passat una fractura nasal

Redacció
1 min

Sant Adrià de BesòsEl lateral esquerre de l'Espanyol, David García, s'ha entrenat avui amb normalitat, usant la nova màscara protectora, necessària després de patir dijous passat una fractura nasal durant un entrenament.

El futbolista català, al qual també han retirat els tres punts de sutura, s'ha estat exercitant al mateix ritme que els seus companys des de la lesió, però la màscara no estava totalment adaptada a la cara. Amb la nova protecció, el jugador podrà jugar sense problemes contra l'Osasuna.

D'altra banda, l'argentí Dátolo segueix entrenant-se al marge després de patir una sobrecàrrega muscular als quàdriceps de les dues cames. Encara queden dues sessions aquesta setmana i de la seva evolució aquests dies dependrà la seva presència en la convocatòria del tècnic Mauricio Pochettino per diumenge.

Finalment, el lateral esquerre del filial, Víctor Álvarez, que s'entrena habitualment amb el primer equip, ha patit aquest matí una contusió a la cama dreta i estarà uns deu dies de baixa.

stats