Espanyol
Esports Futbol 16/03/2013

L'Espanyol vol retrobar-se amb la victòria a domicili contra un Màlaga amb ressaca europea

Els periquitos han millorat en gairebé totes les estadístiques des que Javier Aguirre va fer-se càrrec de la banqueta, però tan sols han guanyat un cop fora de casa

M. Molina
1 min

BarcelonaL'Espanyol visita aquest diumenge La Rosaleda amb l'objectiu únic de sumar els tres punts aprofitant la ressaca europea del Màlaga (12 h, GolT i C+ Liga). Els periquitos han millorat en gairebé totes les estadístiques des que Javier Aguirre va fer-se càrrec de la banqueta, però encara queda pendent el repte de guanyar fora de casa. I és que amb el 'Vasco' els blanc-i-blaus tan sols han sumat un triomf, contra l'Atlhetic Club a San Mamés (0-4).

Aquest diumenge, l'Espanyol intentarà aprofitar l'eufòria andalusa per treure petroli al seu estadi. La Rosaleda és un camp difícil, i ja fa dos mesos que el Màlaga no hi perd –l'últim cop va ser contra el Barça–. Tanmateix, l'eufòria que s'ha desfermat a la ciutat després d'eliminar el Porto i classificar-se per als quarts de final de la Champions pot ser un punt de distracció que afavoreixi l'equip català.

A nivell estrictament esportiu, Javier Aguirre no pot comptar amb els sancionats Simao Sabrosa i Javi López. A més, l'entrenador ha deixat a Barcelona, per decisió tècnica, Christian Alfonso i Sergio Tejera. En canvi, tornen a la llista el davanter italià Samuele Longo i els migcampistes Cristian Gómez i Raúl Baena –que torna després d'un mes i mig d'absència per lesió–.

Aguirre farà pocs canvis a l'equip inicial. Mattioni ocuparà el lateral dret en substitució de Javi López, mentre que Stuani agafarà el relleu de Simao a l'extrem.

Pel què fa al Màlaga, el seu entrenador –Manuel Pellegrino– farà rotacions després del partit europeu, sobretot a la línia defensiva.

stats