Espanyol
Esports Futbol 28/12/2011

Javi López i Albín, encara lesionats, comencen a fer part de la sessió amb el grup

Javi López i Juan Albín ja alternen la feina de recuperació individualitzada amb l'entrenament amb la resta dels seus companys, un esglaó més en la seva bona evolució

Ara
1 min
Pochettino parla a tota la plantilla en un entrenament a Sant Adrià.

Sant Adrià del BesòsEls jugadors de l'Espanyol Javi López i Juan Albín, que encara no tenen l'alta mèdica, estan combinant la feina de recuperació individualitzada amb l'entrenament amb la resta dels seus companys, fet que demostra que evolucionen bé de les seves lesions.

El lateral dret Javi López va patir el passat 12 de novembre una lesió al lligament lateral extern del turmell dret i una contusió al peroné. El migcampista uruguaià Juan Albín va ser operat el 13 de setembre del recte anterior dret i el temps de baixa previst era de dos mesos.

D'altra banda, el club ha apuntat el progrés correcte del punta uruguaià Walter Pandiani, amb molèsties en el quàdriceps dret. El futbolista està entrenant-se al marge des del 9 de novembre. El migcampista Javi Márquez segueix amb la recuperació després de ser intervingut quirúrgicament el 7 de desembre del turmell esquerre.

Dijous, doble sessió

Aquest dijous l'equip treballarà a porta tancada en doble sessió, a les 10.30 i a les 17.30 hores. En acabar la sessió del matí l'Espanyol ha organitzat una firma d'autògrafs dels jugadors als socis més petits i després hi haurà la tradicional visita als hospitals per part de futbolistes i directius periquitos.

Quatre convocats per a un partit benèfic

Carlos Kameni, Romaric, Weiss i Héctor Moreno han estat convocats per disputar el partit benèfic 'Champions per Àfrica', que es jugarà a Mestalla aquest vespre a les 20 h. L'objectiu de l'organització és omplir les grades de Mestalla per salvar la vida de 10.000 nens a l'Àfrica.

stats