Espanyol
Esports Futbol 12/09/2013

Jhon Córdoba arriba a Barcelona i serà presentat divendres

El davanter colombià passarà al matí la revisió mèdica i serà l'última presentació de l'entitat aquest estiu

Ara
1 min
Jhon Córdoba ha arribat a Barcelona

BarcelonaL'Espanyol ja té a Barcelona tots els components de la seva plantilla. El davanter colombià Jhon Córdoba, que ha trigat alguns dies a resoldre tota la documentació per traslladar-se a competir a la Lliga, ha aterrat a Barcelona aquest dijous a mitja tarda.

"Ser a Europa i en aquest gran club és un somni per a mi, tenia moltes ganes de venir. Espero aportar el meu gra de sorra i aprofitar al màxim aquesta oportunitat", ha afirmat en aterrar.

Jhon Córdoba ha destacat el nivell dels seus nous companys d'equip: "Els he vist jugar i fan un bon futbol. Tots tenen molta velocitat i toquen molt bé la pilota. Espero acoblar-me el més ràpid possible. Entendré les pautes que em comuniqui l'entrenador, Javier Aguirre".

El futbolista, de 20 anys, s'ha definit com un davanter "fort, capaç d'aguantar la pilota". A més, el colombià confia en que el seu pas per l'Espanyol li faciliti el camí cap a la selecció absoluta. "Espero que es presenti aquesta oportunitat", ha comentat.

Està previst que aquest divendres al matí passi revisió mèdica i, després, serà presentat oficialment com a nou jugador de l'Espanyol.

Córdoba arriba cedit del Querétaro mexicà i el club blanc-i-blau es reserva una opció de compra.

stats