Espanyol
Esports Futbol 05/04/2013

Joan Capdevila: "Estic molt millor, gairebé al cent per cent i aquest dissabte decidirem"

Si el defensa de l'Espanyol no es recupera, Javier Aguirre apostarà per Víctor Álvarez

Efe
1 min
Joan Capdevila parla amb un dels preparadors físics i el metge de l'Espanyol

Sant Adrià de BesòsJoan Capdevila, lateral esquerre de l'Espanyol. ha reconegut avui que ha deixat enrere les seves molèsties al recte anterior de la cama esquerra, que arrossegava des de fa dues setmanes. "Estic molt millor, gairebé al cent per cent i aquest diumenge decidirem", ha dit.

Els metges, el cos tècnic i el propi futbolista consensuaran la decisió: "Hem millorat molt durant aquesta setmana. Jo ja estic amb l'equip i molt content". En cas que Capdevila no arribi a temps, Víctor Álvarez tornaria a ser titular al carril esquerre. "Espero que el dia de demà el puguem veure en la selecció. Ho té tot a favor seu per tenir una trajectòria important al futbol. També és una satisfacció per al nostre planter", ha explicat.

Sobre el partit contra l'Osasuna d'aquest diumenge, l'esquerrà ha apuntat que el vestidor té ganes de "revenja esportiva" després del 0-3 de Cornellà a la primera volta. "Ens va fer molt de mal i esperem que els puguem tornar la moneda. Tot fa pensar que serà un partit bastant igualat", ha asseverat.

Segons Joan Capdevila, l'Espanyol anirà pels tres punts per sentenciar la permanència. "Hem de ser previnguts i l'objectiu principal és la salvació. Si després podem ser cap amunt molt millor. Aquest grup es mereix acabar la temporada sense patir", ha afirmat.

El lateral no s'ha mostrat preocupat pel possible fitxatge de Juan Rafael Fuentes, del Còrdova, amb el qual el club ha reconegut contactes, que juga en la seva posició: "Oficialment no sé res d'aquest fitxatge, però no penso en aquestes coses. El club al final de temporada decidirà el que fem".

stats