ESPANYOL
Esports Futbol 23/10/2012

Joan Collet anuncia que es presenta com a candidat a les eleccions de l'Espanyol

L'actual conseller delegat del club blanc-i-blau assegura que disposa "de l'experiència i els coneixements necessaris per liderar una renovada etapa"

Ara
1 min
Collet dóna explicacions pel descens de socis del club

BarcelonaL'actual conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, ha anunciat que es presenta a les eleccions a la presidència del club. Així, doncs, de moment hi ha tres candidatures, les que encapçalen Sergio Oliveró, Ramon Escuer (portaveu de l'Apmae) i Joan Collet.

"Encapçalaré una candidatura a la seva presidència. Ho faré acompanyat d'un conjunt de persones que es presentarà en públic properament i que entenc que conformem un equip capaç d'integrar un consell que obri una nova i fructífera etapa de gestió i representació al capdavant del club", ha dit Collet en un comunicat.

"Penso que disposo de l'experiència i els coneixements necessaris per liderar una renovada etapa que situï l'Espanyol en una situació esportiva, social, econòmica i institucional d'una major projecció. Sé que aquest és el desig unànime de tots els qui ens estimem aquest club, que jo personalment també comparteixo. Per això, estic disposat a assolir la presidència i, amb el suport directe d'un notable grup de destacats espanyolistes, fer-ho realitat", ha afegit.

stats