Espanyol
Esports Futbol 06/05/2013

Kiko Casilla: "Van ser els nostres pitjors 30 minuts des que està Aguirre"

Tot i la derrota amb el Sevilla, l'objectiu de la plantilla continua sent Europa: "Ara no ens podem enfonsar i hem de seguir lluitant"

Efe
1 min
Kiko Casilla, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsEl porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha reconegut que l'inici del partit de diumenge davant el Sevilla van ser "els pitjors 30 minuts" des que Javier Aguirre dirigeix l'Espanyol, perquè l'equip "mai va trobar" el seu lloc al camp, on va estar "molt incòmode".

El jugador no ha evitat l'autocrítica després del 3-0 al Sánchez Pizjuán: "No vam ser l'Espanyol que estàvem sent fora de casa últimament, no ens va sortir res. No va ser la nostra millor mitja hora, vam tenir errors puntuals i vam acabar perdent el partit".

A nivell personal, Casilla tampoc ha eludit valorar el seu error en el tercer gol del Sevilla. "Costa una mica quan passa alguna cosa així, però saps que has d'oblidar-te perquè sinó no et fiques en el partit. Va ser un error i ja està, tampoc puc estar tot el dia pensant en això", ha assegurat.

Amb tot, l'aspiració de l'equip segueix sent Europa: "Som els primers que volem aconseguir-ho i guanyar sempre, però ens ha tocat perdre dos partits seguits que eren vitals per aconseguir-ho. Ara no podem enfonsar-nos i hem de seguir lluitant perquè encara queden quatre jornades per al final de Lliga".

Finalment, Casilla ha afirmat que en el pròxim partit contra el Reial Madrid el vestidor vol "esborrar la imatge i fer un bon partit a casa". "Encara que estiguis salvat, a ningú li agrada acabar malament i per nosaltres mateixos i pel club volem quedar el més amunt possible en la classificació", ha afegit.

stats