Espanyol
Esports Futbol 02/01/2012

Kiko Casilla: "El nostre quadre de Copa sembla fàcil però serà complicat"

El porter de l'Espanyol assegura que el sorteig de Copa els és favorable i que l'equip arriba amb molta il·lusió, però avisa que el mínim error pot ser decisiu per quedar fora dels quarts de final

Efe
1 min
Kiko Casilla, porter de l'Espanyol.

Sant Adrià del BesòsKiko Casilla ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa que després de superar en setzens de la Copa del Rei el Celta, el seu quadre sembla fàcil, "és favorable", però avisa que serà complicat perquè el mínim error pot deixar-los fora.

El futbolista català va ser titular en la primera ronda de la competició i tot apunta que serà l'aposta de l'entrenador, Mauricio Pochettino, per a la resta del torneig: "El tècnic decideix qui juga perquè som una plantilla de 25", ha comentat.

Malgrat ser una competició en la qual és especialment protagonista, el porter ha explicat que tot el vestidor vol arribar lluny a la Copa del Rei. "Tant jo com fins a l'últim representant de la plantilla es prenen aquesta competició amb un punt extra d'il·lusió. És un torneig que et pot portar a Europa", ha explicat.

Kiko Casilla ha subratllat les virtuts del Còrdova, el seu pròxim rival en vuitens. "Han canviat molt. Tracten molt bé la pilota i a dalt et fan mal, ja van guanyar contra el Betis. Tinc excompanys aquí com Caballero i López Silva", ha comentat el futbolista blanc-i-blau.

stats