Espanyol
Esports Futbol 29/03/2011

Luis García xifra en uns 58 punts la classificació per a Europa

El davanter de l'Espanyol ha destacat aquest matí la importància de treure un bon resultat davant els cinc rivals que els esperen a Cornellà-El Prat

Efe
1 min
Luis García protegeix la pilota davant De la Bella.

Sant Adrià de BesòsLuis García, davanter del RCD Espanyol, ha destacat aquest matí la importància de treure un bon resultat davant els cinc rivals que els esperen a Cornellà-El Prat, de cara a la classificació per a una competició europea, que ha establert en uns 58 punts.

"Els partits davant rivals directes a casa fins al final de Lliga són molt importants. Per a ells és una oportunitat única però per a nosaltres també perquè si els guanyem els mataríem. Excepte amb l'Athletic fins i tot empatant els passem per la diferència de gols", ha apuntat el futbolista asturià.

Luis García ha xifrat en "uns 58 punts" la classificació per a Europa. "Però és difícil calcular-ho perquè hi ha molts enfrontaments directes i al final de Lliga tots s'hi juguen molt. Volem donar el do de pit per estar a dalt al final de temporada. Europa ens deu una o dues copes", ha asseverat el davanter.

El tercer capità blanc-i-blau s'ha mostrat satisfet pel rendiment de l'equip: "Espero que seguim en la mateixa línia. Tots hauríem signat ser cinquens a falta de nou jornades. La nostra situació és privilegiada i volem seguir fent aquest club més gran. Cal treballar pas a pas.

D'altra banda, l'asturià s'ha alineat al costat de l'Espanyol, contrari al tancament patronal. "Els jugadors estem amb el club a mort perquè no beneficia absolutament ningú. No és seriós que a aquestes altures no se sàpiguen els horaris ni res... Tant de bo es disputi la jornada perquè dues setmanes sense lliga seria una bogeria", ha dit.

stats